Tehnologia Strip Till

  • 1366

Tehnologia STRIP TILL este folosită de 50 de ani în America de Nord și America de Sud si este din ce în ce mai populara în Europa. Banda tehnologică slăbește solul în timpul însămânțării, de ex. porumb, rapiță, etc.

Strip Till Aceasta  tehologie reprezinta slăbirea doar a unei benzi înguste de sol unde semințele de plante sunt introduse, cultivate si  fertilizate.  Datorită benzii tehnologice, solul dintre rândurile de însămânțare nu este lucrat, ceea ce limitează uscarea și creșterea buruienilor. Îmbunătățește performanța microorganismelor, ceea ce crește rata de descompunere a materiei.

Pământul din banda Strip Till este bine aerat și slăbit astfel încât rădăcinile plantelor pot pătrunde liber in straturile de sol. Această bandă se încălzește mai repede, ceea ce este important pentru accelerarea germinării semințelor și pentru începerea și dezvoltarea mai rapidă a plantelor.

Setul nostru Strip Till constă in trei componente independente:

Distribuitor de îngrășăminte USF 1600 .

Acest distribuitor universal este montat pe puntea din față a tractorului. Ventilatorul este acționat de un motor hidraulic cu un debit de ulei de 24 litri / minut. Rezervorul are o capacitate de 1600 dm3 împărțit în două părți (partajarea poate fi anulata ). Datorită utilizării a două mașini de semanat diferite, două îngrășăminte diferite pot fi semănate în două doze diferite. De fapt, antrenarea este purtată de roata hidraulică de împingere (opțional un mecanism electric cu citire a vitezei radar). Parametrii de însămânțare sunt controlați de computerul Müller DRILL CONTROL

Cea mai importantă parte a kit -ului este cultivatorul

Cultivator HAWK 3.

Pe un cadru monolit masiv, cu o lățime de 3,0 metri, puteți monta 4, 6 sau 8 secțiuni de lucru ( benzi tehnologice ). Distanțele dintre secțiuni sunt apoi 34, 45 sau 75 cm. Datorită acestui fapt este posibilă însămânțarea semințelor de rapiță, porumb, floarea soarelui etc. Secțiunea de lucru  este formata din mai multe părți: taiere, împrăștiere, organele active de lucru și tavalug. HAWK este echipat cu un Sistem Hydropak bazat pe un singur actuator, care poate sustine o semantoare  cu o greutate de aproximativ 1500 kg.

Semănătoare pneumatică pentru porumb DELTA PLUS.

Semanatoarea  are secțiuni de semanat cu discuri si roți de copiere laterale. Delta Plus de 3.0 metri este echipată cu roți de transport frontale, astfel încât este posibilă montarea a 4, 6 sau 8 secțiuni în spații de 34, 45 sau respectiv 75 cm. DELTA PLUS are un sistem pneumatic de vacuum. Motorul ventilatorului este hidraulic. Buncarul mare de semințe cu o capacitate de 54 dm3 asigură un bun randament al semănătorii. Presiunea mare a unității de insamantat (aproximativ 150 KG) ușurează funcționarea în toate condițiile de sol.

  • Share
Alte articole
1428286948